VLOERVERWARMING

VLOEREN

VLOERVERWARMING

Vloerverwarming onder een parketvloer is een verstandige keuze indien de juiste vloer wordt toegepast. Kom u in onze showroom laten voorlichten. OverDeVloer heeft ruime ervaring met het leggen van parketvloeren op vloerverwarming.

Vloerverwarming is energiebesparend en zorgt daarnaast voor meer wooncomfort. De warmte wordt verdeeld over een groter oppervlak wat zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de ruimte. Hierdoor voelt vloerverwarming zeer comfortabel en kan de verwarming een graadje lager gezet worden

Hout is een natuurproduct en reageert op vocht- en temperatuurverschillen. Dat is dan ook de reden dat veel mensen zich afvragen of een houten vloer wel samen kan met vloerverwarming. Niet alle houtsoorten zijn geschikt, maar de meeste wel. Ook andere factoren spelen een rol. We adviseren u hier graag over.

DO’S EN DONT’S

PARKET OP VLOERVERWARMING EN VLOERVERKOELING

Steeds meer van onze klanten kiezen voor de comfortabele combinatie van een parketvloer en vloerverwarming of vloerkoeling, al dan niet in combinatie met een warmte-win installatie. Wij hebben gemerkt dat er behoefte is aan meer informatie over wat mogelijk of verstandig is, bij toepassing van een dergelijke combinatie. Als parketspecialist hebben wij verstand van dergelijke zaken en in onze showroom zullen wij u natuurlijk uitgebreid informeren.

Wilt u zich alvast online oriënteren? Wij stellen in samenwerking met Parketfabriek Lieverdink rondom dit thema diverse brochures beschikbaar. Deze kunt u bekijken en downloaden door op de banner hieronder te klikken.

CONTACT

KOM LANGS IN DE SHOWROOM

Wilt u een nieuwe houten vloer of uw bestaande vloer laten reno