U kent het wel, uw vloer heeft kleine krasjes en deukjes door het intensieve gebruik. Gelukkig hoeft u de vloer niet direct te vervangen! Door uw parketvloer te onderhouden kunt u langer genieten van uw huidige vloer! Maar hoe doet u dit? Over De Vloer legt het u graag uit.

Regelmatig onderhoud

Bij het onderhouden van uw parketvloer hoeft u niet direct te denken aan een uitgebreide onderhoudsroutine. Het regelmatig onderhouden van de vloer is voldoende. Maar wat kunt u hiervoor doen?

  • Regelmatig stofzuigen
  • Dweilen met een goed uitgewrongen doek. Gebruik hiervoor enkel lauwwarm water, geen zeep!
  • Afhankelijk van de beleving van uw vloer, kunt u één keer per twee maanden een klein beetje speciale zeep toevoegen aan het lauwwarme water wanneer u gaat dweilen.

Het onderhoud is afhankelijk van het type parketvloer dat u heeft. Benieuwd wat het beste bij uw vloer past? Onze specialisten adviseren u graag!

Periodiek onderhoud

Naast het regelmatige onderhoud, is een periodiek onderhoud aan uw parketvloer aan te raden. Hiervoor dient u de vloer te bewerken met een afwerkingssoort. Over De Vloer biedt drie mogelijkheden, namelijk: Parketlak, Olie en Hardwax-olie. De drie verschillende afwerkingssoorten hebben dus allen hun eigen kenmerk, zo heeft u altijd een geschikte oplossing voor uw vloer.

Onderhoudscontract parketvloer

Een parketvloer onderhouden vergt enige tijd. Wij begrijpen dat u uw tijd liever aan andere zaken besteed. Over De Vloer biedt speciale onderhoudscontracten aan voor het onderhouden van uw parketvloer. Zo kunt u optimaal genieten van een mooie vloer in huis en hoeft u niet om te kijken naar het lakken en schuren van de vloer. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op over de mogelijkheden.

Over De Vloer Utrecht

Met onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden van parketvloeren. Bent u nieuwsgierig naar de juiste combinatie voor uw vloer? Onze specialisten helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op