Bent u onlangs verhuisd of zit u midden in een renovatie, en bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Kies dan voor lamelparket van het merk BOEN! Over De Vloer in Utrecht biedt deze mooie, natuurlijke collectie aan. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

BOEN lamelparket in Utrecht

Wat is lamelparket?

Lamelparket is een houten vloersoort met een meerlaags-systeem waar gebruikgemaakt wordt van een Woodloc verbinding. De toplaag van de vloer is 4mm dik en is in vrijwel alle kleuren en houtsoorten verkrijgbaar. Lamelparket wordt vaak zwevend gelegd op een ondervloer. Ideaal voor een gehorige woning waar u zoveel mogelijk geluiddempend materiaal wilt gebruiken.

De lamelparket collectie van BOEN

Over De Vloer in Utrecht voorziet u graag van kwalitatieve en luxueuze vloeren die uw woning net dat beetje extra geven. De lamelparket collectie van BOEN sluit hier naadloos op aan. Het van oorsprong Noorweegse merk staat voor kwaliteit en innovatie, waarbij tegelijkertijd de natuur gerespecteerd wordt.

Duurzaamheid

BOEN heeft drie eigen houtzagerijen waar bomen exclusief worden gekapt voor eigen gebruik. Hierdoor worden de bomen volledig gebruikt en wordt er niets weggegooid. Door te kiezen voor BOEN vloeren, draagt u indirect een steentje bij aan duurzaamheid.

Kleur en afwerking

De lamelparket vloeren van BOEN zijn leverbaar in diverse kleuren en afwerkingen. Op deze manier kunnen wij een vloer garanderen die uw interieur en woning tot leven brengt. BOEN werkt de houten planken in de fabriek af, waarbij ze kiezen voor 6 dunne lagen olie. Door gebruik te maken van dunne lagen, blijft de vloer langer mooi en kunt u er langer van genieten.

Qua kleuren heeft u een ruime keuze uit bruine vloeren, grijze vloeren, lichte vloeren, donkere vloeren of zogenaamde goudkleurige vloeren. Onze specialisten adviseren u graag over de beste keuze voor uw woning.

BOEN lamelparket bij Over De Vloer in Utrecht

De authentieke uitstraling van BOEN lamelparket brengt nét dat beetje extra sfeer in uw woning. Wilt u de vloeren in het echt bewonderen? Over De Vloer verwelkomt u graag in de showroom in Utrecht. Heeft u vragen over het merk BOEN, of over lamelparket in het algemeen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.

Neem contact op